Rólunk - Aqua Tech Hungary Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:-Vákuumkutas talajvízszint-süllyesztés-


Miért minket válasszon?  

- Több munkatársunk is egy évtizedet meghaladó gyakorlatra tett szert a talajvízszint-süllyesztés területén, mely tapasztalat szinte minden esetben száraz munkaterületet eredményez.
- Egy tucatot meghaladó, teljesen felszerelt, újonnan beszerzett és folyamatosan karban tartott HÜDIG vákuum gépházakkal, víztelenítő szűrőkutakkal, gyűjtőcsövekkel rendelkezünk.
- Gépeink átlag életkora nem haladja meg a másfél évet.
- Megrendelőbarát szemléletmód.
- Ha fontos az építési területen a vagyontárgyak biztonsága, a munkavégzők erkölcsi bizonyítványa.
- Komoly referencia állomány.
-...és utolsó sorban, de nem utoljára minket hívnak, ha más vákuumos cég már kudarcot vallott, ezért érdemes már elsőre minket választani.

Tevékenységünk általános bemutatása:
A hazai talajviszonyok mellett legáltalánosabban a vákuumos talajvízszint-süllyesztés alkalmazható, olyan mélyépítési munkák esetében, amelyeknél magas talajvízszint nehézzé vagy lehetetlenné teszi a munkavégzést. Munkánk során elengedhetetlen, hogy műszakilag kifogástalan, megbízható talajvízszint-süllyesztő technológiával rendelkezünk.
Az egyedi projektigényeknek megfelelően bővítjük a csőrendszerünket és a kutak számát. Gyakorlott gépkezelőink gondoskodnak a helyszínen a precíz és pontos munkavégzésről az ország egész területén. Fél tucat teherautónk és több lakókocsink segítségével komoly mobilitással rendelkezünk.
Kapacitásunkat és technikai hátterünket folyamatosan fejlesztve a magyarországi piac meghatározó vákuumos cégévé fejlődtünk. 2016-os évben gépházaink számát megdupláztuk, és beszereztünk egy 16 tonnás rakódógépet, valamint egy rá illeszkedő 8 méter hosszú fúróegységet. Így telepítési gyorsaságunk hatékonysága, ezáltal versenyképességünk, számottevően nőtt. 2017-ben további technikai fejlesztéseket hajtottunk végre, újabb fúró-kotrót állítottunk üzembe.

Ezen technológiáról tudni érdemes, hogy segítségével finom homokban és iszapban is leszívható a víz, melyekben a más víztelenítési technikák hatástalanok lennének. A talajvízszint-süllyesztés maximális mértéke függ a talaj vízáteresztő képességétől és egy-egy vákuumkút egymástól való távolságától. Megfelelő felszereléssel és gondos munkával a gyakorlatban elérhető egy lépcsőben történő 4-6 m-es talajvízszint-süllyesztés.

A folyamat során kialakult szívóhatás egyben stabilizálja is a talajt, növelve a munkaterület biztonságát. Nagyobb mélységű munkagödör víztelenítése több lépcsős vákuumkút-rendszerek alkalmazásával valósulhat meg megfelelő módon. A víztelenítő rendszer folyamata: munkatársaink a kijelölt gyűjtőcső hálózatot kiépítik, a vákuum-kutakat telepítik és bekötik, majd a gyűjtőcsöveket rákötik a vákuum-gépegységre. A víztelenítés 24 órában történik, folyamatos felügyeletet igénylő folyamat. Természetesen a talaj szerkezete nagy mértékben befolyásolja egyes területek víztelenítését, ezért az alkalmazott technika területenként eltérő lehet.


Reméljük, hamarosan Önöket is partnereink között köszönthetjük!


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz